Logo website

Krielkippen

Home Faq

Broedmachine

Laatste aanpassing: 07/2020
Rcom10 plus

Heel lang over nagedacht. Veel gelezen, herlezen dan toch naar een winkel gaan zien in Berlaar. Winkel is een groot woord doch er was een grote keuze aan toestellen. Op de website had ik een eenvoudig goedkoop toestel gevonden en ook in de winkel was het op voorraad.

Naar de verkoper en uitleg gevraagd. Toen bleek dat dit van Chinese makelij was en niet geheel betrouwbaar. Hij liet een rij zien met allemaal defecte toestellen voor herstelling. Dus het vooropgestelde toestel kwam helemaal niet meer in aanmerking.

Als beginnend liefhebber wil je toch zorgen dat er kuikens komen dus op naar iets beters. Als verdeler van RCOM - broedmachines liet hij de verschillende toestellen zien van klein (3 kippeneieren) tot (heel) groot (50 kippeneieren) en de middenmood van 20 eitjes.

3 eitjes vond ik eigenlijk wat weinig. 50 was veel te veel en zelfs 20 eieren was meer dan genoeg. Toen bleek er nog een tussenmaat te zijn van 10 kippeneieren, geheel automatisch temperatuur / vocht / keren. Ideaal als beginners broedmachine.

Liefde op het eerste zicht!! Inclusief een automatische pomp om de luchtvochtigheid op peil te houden. Dat ging hem worden. Mooi aantal eitjes en weinig tot geen instellingen: een beetje plug en play.

Contact

Als hobby liefhebber geef ik u graag via deze weg inzicht hoe ik tewerk ga bij het verzorgen en opfokken van krielkippen in de rassen Vorwerk en Wyandotte zilver/zwart gezoomd. Heeft u nog vragen? contacteer mij vrijblijvend.Met dank aan:Uw bericht op deze website?


Uw bericht op deze website? Vraag gerust naar de gunstige voorwaarden!


Uw bericht op deze website? Vraag gerust naar de gunstige voorwaarden!


Broedservice

broed Service

Wenst u zelf graag een klein aantal kuikens van uw eigen kippen, maar heeft u geen broedmachine. Contacteer mij om de mogelijkheid te bekijken of er plaats is in mijn broedmachines.

Gans het jaar mogelijk.

© 2009-2020 - Guido De Backer